رفع یبوست دکتر جاوید - An Overview
رفع یبوست دکتر جاوید - An Overview
Blog Article
این عارضه یکی از انواع بیماری های دستگاه گوارش است که در صورت بی توجهی به آن می تواند عوارض متعددی را به همراه آورد، از جمله مهمترین این عوارض، ابتلا به برخی از انواع بیمار های ناحیه ی مقعد است که در اثر افزایش فشار به این ناحیه ایجاد می شود و با درد سایر مشکلات را نیز به همراه خواهد داشت.
اگر این مشکلات برای چندین هفته ادامه یابد، یبوست مزمن در نظر گرفته میشود. که در این صورت ممکن است فرد در معرض عوارض یبوست مانند بواسیر (هموروئید) قرار گیرد.
نحوه درمان یبوست پزشک پس از تشخیص قطعی علت ایجاد یبوست در فرد، درمان لازم و مؤثر را آغاز میکند. یکی از اهداف درمان یبوست، اجابت مزاج هر دو الی سه روز یکبار بدون زور زدن است.
ورزش: افرادی که زندگی بیتحرکی دارند، غالباً بیشتر از افرادی که فعال هستند به یبوست دچار میشوند. با این وجود، مطالعات محدودی نشان می دهند که ورزش در رفع یبوست و تحریک حرکات روده تأثیر چندانی ندارد و فقط به منظور فواید دیگر آن در حفظ سلامتی توصیه میشود و نمیتوان از آن به عنوان یک خط درمانی یبوست به تنهایی بهره برد.
برخی از چای ها ممکن است برای رفع یبوست مفید باشند زیرا می توانند سیستم گوارشی را تحریک کنند. به عنوان مثال:
«اگر سوالی در مورد یبوست دارید یا تجربه ای از درمان یبوست با ماساژ درمان یبوست دارید که به سایر خوانندگان کمک می کند حتما آن را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.»
علاوه بر ایجاد خونریزی از راست روده، شقاق مقعدی ممکن است باعث درد زیادی در حین و بلافاصله پس از اجابت مزاج شود.
از عوارض عدم درمان این بیماری می توانیم به این موارد اشاره کنیم:
آیا نیازی به رفتن دکتر هست یا که بت راهای درمان خانگی رفع مشکل یبوست میشه ممنونم از لطف شما
دفکوگرافی : دفکوگرافی یک روش اصلاح شدهی آزمون باریم انما است. در این روش، یک خمیر ضخیم باریم را از طریق مقعد وارد راست روده میکنند. سپس هنگام دفع باریم خمیری از شکم فرد عکسبرداری با اشعه ایکس میکنند تا روند حرکتی مدفوع در راست روده و مقعد را کاملا بررسی کنند.
دکترافشین هوشیار فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان دریافت نوبت
علت خستگی چیست؟ رفع کمبود انرژی و خستگی در بدن زنان و مردان
ایا ازمایش هندسکوپی معده وروده مشخص میکنه ک یبوست داریم یانه؟
پزشک ابتدا با بررسی علایم بیمار شدت بیماری را بررسی میکند و بر اساس آن اقدام به درمان یا تصمیم به تستهای تشخیصی دیگر میگیرد. اطلاعات دقیق از سوابق سایر بیماریها، مصرف داروها و دیگر نشانهها میتواند به تشخیص سریعتر علت یبوست کمک کند.